Home / Uncategorized / Hoofdsponsor Timmer- en aannemingsbedrijf René Pieterse

Hoofdsponsor Timmer- en aannemingsbedrijf René Pieterse

Onze hoofdsponsor:
Timmerbedrijf- en aannemingsbedrijf René Pieterse


Al meer dan dertig jaar is het timmer- en aannemingsbedrijf René Pieterse een begrip in het Groene Hart en net daarbuiten. Het onafhankelijke bedrijf werkt met een vast team van tien medewerkers: timmerlieden, alleskunners, calculators, werkvoorbereiders en een administratief medewerker. Dit team waarborgt de kwaliteit en het vakmanschap van alle projecten, hoe groot of hoe klein ook.

Ons bedrijf levert totaaloplossingen en huurt de juiste vakmensen in, als we die zelf niet in huis hebben. Wij werken alleen met betrouwbare, loyale en gecertificeerde onderaannemers, zoals schilders, loodgieters, stukadoors, elektriciens en stoffeerders. Alleen zo kunnen wij de kwaliteit van ons werk garanderen. Samen met het vaste team en de flexibele vakmensen kan timmer- en aannemingsbedrijf René Pieterse een compleet pakket op het gebied van bouw, verbouw, renovatie, nieuwbouw en inrichting bieden.

Schoterhoek 1
2421 LC Nieuwveen
info@pietersebv.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Top